Malmö Konstmuseum

Konstmuseivänner!

Just när vi var färdiga att skicka ut inbjudningarna till Årsmötet i Malmö Konstmuseums Vänner i mars, slog coronan till och sedan har vi bara väntat…
Nu står sommaren för dörren och styrelsen har beslutat att vänta med att hålla stämman till i höst då vi förhoppningsvis alla – oavsett ålder – kan träffas under mer avspända former.

Eftersom medlemsaktiviteterna i föreningen i stort sett uteblivit under första halvåret har vi också beslutat att medlemsavgiften för 2020 också kommer att gälla för 2021.

Har du inte betalat för i år ännu, går det bra att göra det nu. 150:-/person sätts in på pg 38162-4 och betalningen gäller då även för 2021.

Här på vår hemsida har vi lagt in Verksamhetsberättelsen och Revisionsberättelsen för 2019 — se länkar nedan, och på www.sfmk.org kan ni läsa om avsiktsförklaringen som kommunstyrelsen klubbade med Stiftelsen för Malmö konstmuseum onsdagen den 5 juni. Ett steg närmare ett nytt konstmuseum!

Öppet fram till 9 autgusti
Malmö Konstmuseum håller öppet och visar utställningen Shapeshifters fram till den 9 augusti. För Konstmuseivänner är det fritt inträde!

Verksamhetsberättelse 2019 [PDF]
Revisionsberättelse 2019 [PDF]
Räkenskapsåret 2019 [PDF]

Till sist:
Den nuvarande styrelsen kommer att sitta kvar, men om du har förslag på nya styrelseledamöter är du varmt välkommen att höra av dig!

Glad sommar! Vi ses i höst!

Styrelsen