Special7De

Konstmuseivänner! Välkomna till Konstmuseet på en specialvisning den 7 december.

Lördagen den 7 december klockan 15.00 är Du som medlem i Malmö Konstmuseums Vänner varmt välkommen till en initierad visning, under ledning av intendent Sofia Landström, av den pågående utställningen Migration: Spår i en konstsamling på Malmö Konstmuseum. Anmälan om deltagande görs till Inger Olsson antingen på mobil 0731-576999 eller via mail till ing.olsson1@gmail.com. Vi bjuder också på ett glas vin och en pepparkaka med start 14.30.

Isaac Grünewald, Självporträtt, 1917, Sonia Delaunay-Terk, Rythme couleur, 1952, gouache på papper, Carlos Capelán, Utan titel, 1992

Hämta din bok.

Boken om Ester Almqvist och hennes konst ”Jag lever i två världar” kommer att delas ut till alla medlemmar som ännu inte fått ett ex. av denna fina bok.

Foto: Helene Toresdotter/Malmö Konstmuseum

Dags att betala årsavgiften.

Vi vill också påminna om att det snart är dags att betala in årsavgiften á 150 kr/person till plusgiro 38162-4.

Medlemskapet ger dig gratis entré till Malmö Museers samtliga avdelningar. Du får också bl a rabatter på trycksaker som Konstmuseet producerat, inbjudningar till Konstmuseets vernissager och föreläsningar och konserter samt inbjudningar till föreningens vänaktiviteter. Framför allt: du är en viktig ambassadör i vårt arbete för en ny boning till Malmö Konstmuseum.

Som “kvitto” på medlemsavgiften kommer ett nytt specialdesignat medlemskort med posten.

Välkommen att fortsatt vara med i vår krets samt att fortsätta att stödja vårt arbete för ett Nytt Konstmuseum i Malmö!