FoSid_boka

Boka in torsdagen den 14 februari för en kväll på Malmö Konstmuseum!

Årsmöte i föreningen den 14 februari på Malmö Konstmuseum. Då skall 2018 summeras, ny styrelse väljas och möjlighet ges till diskussion om vänföreningens verksamhet..
Men först visar Konstmuseets intendenter utställningen ”Ester Almqvist – jag lever i två världar”. en guidning som ger oss en bättre inblick i konstnärens värld och tankar. Kvällen avslutas på restaurang Vega för de som vill.

Läs vårt medlemsbrev för anmälan, tider etc här…

Kära Konstmuseivän!

Som tidigare meddelats blir det Årsmöte den 14 februari på Malmö Konstmuseum. Då skall 2018 summeras, ny styrelse väljas och möjlighet ges till diskussion om vänföreningens verksamhet.

Innan vi sätter oss ner för dessa förhandlingar, visar Konstmuseets intendenter utställningen ”Ester Almqvist – jag lever i två världar”. En utställning som invigdes 1 december och haft många positiva besökare. Med guidning får vi en bättre inblick i konstnärens värld och tankar.

Efter årsmötet inbjuds till gemensam måltid på restaurang WegaKocken frestar med pocherad torskryggsfilé med hummer- och dillsås, potatis och grönsaker samt mineralvatten. Kaffe och kaka avslutar måltiden och vin finns att köpa till. (Anmäl ev allergi.)

Kostnad för kvällen är 225 kr. För att veta hur många vi blir, hur många portioner som skall lagas, önskar vi din anmälan senast den 1 februari via mailkaeth@nyttkonstmuseum.nu, eller per telefon 073-157 69 99 till Inger Olsson.
Vi ber dig samtidigt sätta in avgiften på vårt pg 38162-4. Givetvis är det fritt att enbart delta i årsmötet, men anmäl gärna ditt deltagande.

Så här ser kvällen ut:
kl 17 – 18 visning av utställningen
kl 18,15 årsmöte i konstgalleriet
ca kl 19 måltid på Wega.

Årsberättelsen kan du läsa på vår hemsida liksom förslag till ny styrelse. Detta liksom resultaträkning presenteras på årsmötet. | Årsredovisning | Förslag till styrelse |

Slutligen vill jag tacka alla er trevliga medlemmar för kontakterna under mina år som ordförande, samt påminna att det är dags att betala medlemsavgift för 2019, 150 kr till pg 38162-4.

Det har varit en intressant resa att återuppväcka vänföreningen!

Kaeth Gardestedt
avgående ordförande